Pages

Monday, December 13, 2010

GiveAway EdY: Terbang Jauh-Jauh

Salam semua.....


Seri join contest lagi. Kali ini contest yang dianjurkan oleh Edy.


banner giveaway



Seri tag Akmar dan Iera Insyirah untuk sertai contest bagi memenuhi syarat contest.


Sebenarnya Seri nak ajak semua yang baca entry ini join sekali. Untuk maklumat lanjut klik sini. Penganjur dah sediakan 30 hadiah untuk dimenangi. Siap boleh senaraikan hadiah yang diminati.


Ermmm, semua Seri minat. Tapi tak boleh jadi tamak. Jadi urutan pilihan hadiah yang diminati:

(1) Beg sulam dari Padang/ Bukit tinggi

(2) Fridge Magnet dari Padang/ Bukit Tinggi

(3) Dompet Syiling dari Beijing

(4) Fridge Magnet dari Beijing

(5) Fridge Magnet dari Singapura

Key chain dari Singapore Seri dah ada.


Tapi kalau nama Seri naik dapat hadiah yang mana-mana pun tak kisah. Seri dapat agak contest ini dapat sambutan ramai seperti contest Edy yang terdahulu.

3 comments:

E.d.Y said...

thanks k sudi join contest ni...good luck...;)

harap2 macam tu la..kalau xdpt sambutan, 30 org peserta pun jadila...cukup2 untuk bagi semua hadiah...

butterflyana said...

GOOD LUCK! ;)

Seri said...

E.d.Y->
ok. tapi bila lagi ramai yg join lagi meriah gitu

butterflyana->
thanks. good luck juga untuk yana

 
Copyright 2011 Catatan Seri. Powered by Blogger
Blogger by Blogger Templates WP by Wpthemescreator