Pages

Friday, December 24, 2010

CONTEST AKU DAN KACAMATA

Salam semua.....


banner


Semalam Seri tukar template dan profile picture untuk blog. Ada tak sesiapa yang perasan? Ingatkan dah nak simpan profile picture yang lama. Tapi hari ini Seri ubah keputusan nak tayang kembali gambar yang lama juga digunakan untuk profile picture. Ini semua gara-gara Contest Aku dan Kacamata anjuran blogger Mohd Syafiq.


Tada,....

gambar yang dipertaruhkan



Jom join sekali. Bila ramai baru meriah. Untuk maklumat lanjut klik sini. Jangan lupa baca syarat pertandingan.


Seri tag:

Iera Insyirah & Ajim join contest.

9 comments:

FaizalSulaiman said...

cayalah..

tukar template:)

ps: seri, cuba try buang word verification ni.senang sket nak komen:)

Coco said...

wah! dh tukar tmplate! :D

gud luck contest eh! (:

Seri said...

FaizalSulaiman->
template nak sambut tahun baru

Coco->
thanks

E.d.Y said...

good luck k..:)

Syafiq Rosli said...

toing2 tuan tnh dtg tgk..all da best ya..nice pic

Seri said...

E.d.Y->
thanks you

Syafiq Rosli->
ok. semua gambar peserta menarik belaka

Irma A.Wahid said...

sudah folow kamu...

gmbr kemain noh~~~

She is f.A.z.A said...

semua yg naik kete tu kene pakai spect itam ker.. :P

p.s: nice photo :)

Seri said...

Irma A.Wahid->
tq Irma
hati gembira dapat jalan2 kat melaka tu yang seronok

She is f.A.z.A->
kalau faza nak naik sekali kena pakai spec itam juga

 
Copyright 2011 Catatan Seri. Powered by Blogger
Blogger by Blogger Templates WP by Wpthemescreator