Pages

Monday, October 04, 2010

TAG KALI KE-2

Salam semua.....


Biasanya kalau kena tag Seri peram seminggu baru publish. Tapi bila dah kena tag dengan dua orang blogger maknanya Seri kena paksa diri buat. (nampak benar tak suka buat tag) Mujur dapat tag yang sama. Tak perlu buat dua kali. (nampak benar tak suka buat tag)


1- Name one person who made u laugh last night?

Ainin Sofiya, adik Seri

2- What were u doing 1 hour ago?
Jerang air


3- What was da last thing you said out loud?
Ingat den ni binatang ke? (jangan tanya kenapa)

4- Where's da next place you're going to?
Kitchen. Mahu sarapan

5- What was da last thing u paid for?
Safi Balqis facial cleanser


6- Where were u last nite?
At home

7- What's da best ice-cream flavour?
Semua sebat sebab suka makan aiskrim. But prefer strawberry than choclate.

8- Do u wanna cut your hair?
Nope. Lain tahun.

9- Do u love to 'melatah'?
Tak.

10- If that so(melatah), what will u said out loud?
Tak perlu jawab kot. Rujuk no 9


11- What does da last text-msg received say?
Aku tadi Ayu dah check. Aku dapat gak. Tahniah (ada icon kenyit mata)

12- Will u get married in da future?
Kalau ada jodoh. Ada lah

13- Do u chew on your straw?
Sometimes

14- Do u make-up your own words?
Yes

15- Is there anyone u like/love right now?
Yes and no. konflik betul

16- Tag to other 5 bloggers/more
Tak mau tag sesiapa. Boleh ke?


Seri memang tak berapa suka buat tag. (dah 3 kali ulang) Tapi terharu bila jadi orang 1st ditag (nama 1st dalam list jawapan no 16). Memang lah tak ada paksaan nak buat benda ni atau tak. Tapi disebabkan Ajim dan Nadia dah buat Seri terharu. Den buat juga.

2 comments:

She is f.A.z.A said...

u..
no 15 tu kire 'its complicated' lah yer ;p

Seri said...

tak de la complicated pun
single lagi. haha

 
Copyright 2011 Catatan Seri. Powered by Blogger
Blogger by Blogger Templates WP by Wpthemescreator