Pages

Friday, October 16, 2009

LOVE YOU BABE

Salam semua…


Dah seminggu Seri tak update blog. Sibuk sikit dengan tugasan yang perlu disiapkan sebelum minggu ulang kaji bermula (minggu depan).



Pinjam motor, nak ambil gambar kejap


Motor dan lelaki


Kalau tak ada motor macam mana nak pergi kerja?

Kalau tak ada motor aku tak sambung belajar.

Penyataan yang Seri dengar sendiri dari dua lelaki.


Motor no 1, awek no 2 <- yang ni kita dah biasa dengar


Tu belum lagi yang letak gambar motor sendiri sebagai Primary/ Profile Picture (facebook/ frindster dll)


Sayang betul mereka pada motor tu. Yalah, motor mak ayah belikan/ PTPTN/ elaun/ gaji. Dah ada motor sendiri nak ke mana-mana pun senang. Kalau tak ada motor macam patah kaki rasanya. Dulu bercinta dengan motor, apabila sudah bekerja bercinta pula dengan kereta.



p/s: Belum ada rezeki memilki motor sendiri.

3 comments:

Cikgu Adham said...

salam...
waw mantap heh heh.. cikgu pun lebih suka pakai moto berbanding kereta.. mantap..

kudabesi said...

pelajaran diutamakan, moto didahulukan haha

Seri said...

cikgu adham:
apa yg mantapnya?

kudabesi:
bagus2...
pelajaran lebih utama
tapi 'lagenda' tu penting juga

 
Copyright 2011 Catatan Seri. Powered by Blogger
Blogger by Blogger Templates WP by Wpthemescreator