Pages

Saturday, December 11, 2010

Eqbalzack 2010 Giveaway Contest

Salam semua.....



banner


Hujung tahun kanak-kanak bergembira. Cuti sekolah paling lama sepanjang tempoh setahun penggal persekolah. Tak pernah tertinggal dari tadika sehingga tingkatan lima/ ada yang sampai tingkatan enam. Siapa tak suka cuti. Tambahan pula bagi pelajar sekolah. Seronok melihat kalender bulan Disember penuh warna kuning satu muka.


Kini Seri bukan lagi seorang pelajar. Zaman sekolah dah lama ditinggalkan. Hujung tahun masih bergembira melihat kalender bulan Disember penuh warna kuning satu muka. Tapi sampai bila nak tengok kalender gambar kuda. Kalau dapat kalender Upin & Ipin best juga.



Inilah dia kalender Upin & Ipin



Entry ini dipertaruhkan untuk memiliki kalender Upin & Ipin. Contest anjuran Eqbal Zack. Jom join. Tarikh tutup penyertaan 17 Disember 2010. Klik sini untuk maklumat lanjut.


Seri dah follow blog penganjur dan nak tag New Zealand Mama untuk join contest sebagai melengkapkan syarat penyertaan.

6 comments:

eqbalzack said...

thanks so much seri...
tgh nak linkkan ur entry dgn my blog...
ada rezeki boleh menang kealender upin ipin...hehe

happy weeken seri..

She is f.A.z.A said...

gud luck seri :)
comel tu kalender upin ipin

Seri said...

eqbalzack->
thanks sebab anjurkan contest

She is f.A.z.A->
tq Faza. Jom la join sekali

FasiHaH SupiaN said...

kita pun join gak :)
follow sini ok :)

Nur Azila Ismail said...

saya pun join . good luck ya :)

Seri said...

FasiHaH SipiaN->
good luck

Nur Azila Ismail->
tq. lagi ramai join contest lagi meriah. good luck

 
Copyright 2011 Catatan Seri. Powered by Blogger
Blogger by Blogger Templates WP by Wpthemescreator